Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

ZAPEČENI RIBLJI FILETI

ZAPEČENI RIBLJI FILETI

ZAPEČENI RIBLJI FILETI

Potrebno je:
4 fileta oslica, 200g mariniranih šampinjona, limun, 2 glavice crnog luka, biber, so, ulje, 100g kačkavalja


Na ulju ispržiti sitno seckan crni luk, dodati šampinjone, začiniti i prodinstati. Filete natopiti sokom od limuna i posoliti. U nauljen vatrostalni sud poredjati filete, sipati izdinstane šampinjone i posuti rendanim kačkavaljem. Zapeć i u rerni na 180 stepeni.Služiti sa krompir salatom.

Recept poslala:
Ivana Pešić
Prokuplje

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.