Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Zapečeni grašak

Zapečeni grašak

Zapečeni grašak

0,5 kg graška, 1 kg paradajza, 500 g tikvica, 2 glavice crnog luka, 4 čena belog luka, 6 crnih maslina, 6 zelenih maslina, 0,5 dl maslinovog ulja, so, biber

Izdinstajte crni luk, dodajte beli luk i paradajz. Tikvice iseckajte na kolutove, pa ih dodajte luku i paradajzu. Na kraju dodajte grašak. Posolite i pobiberite po ukusu, stavite u pećnicu i pecite na 200 stepeni oko pola sata. Pred kraj dodajte masline i pecite još desetak minuta.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.