Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

ZAPEČENA BORANIJA

ZAPEČENA BORANIJA

Potrebno je:
500gr boranije, 250gr seckane junetine, 250gr seckane svinjetine, 2 glavice crnog luka, 50gr putera, 50gr brašna, ½ l mleka, so, biber, vegeta, malo aleve paprike, seckani peršun, malo ulja

Na mlo ulja izdinstati 1 iseckan luk, dodati meso i dinstati 10 minuta. Posoliti, pobiberiti, staviti malo aleve paprike. U drugoj šerpi na malo ulja izdinstati drugu glavicu luka, dodati boraniju i dinastati sa malo vode 10 minuta. Sastojke iz obe šerpe spojiti, promešati i dodati sseckan peršun. Od putera, brašna i mleka napraviti bešamel sos. U vatrostalnu činiju sipati malo bešamela, masu od boranije i mesa i opet preliti bešamelom. Peći na 250 stepeni oko 15 minuta.

Recept poslala:
Darinka Božić
Bela Crkva

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.