Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Torta sa jagodama i belom čokoladom

Torta sa jagodama i belom čokoladom

Torta sa jagodama i belom čokoladom

Torta sa jagodama i belom čokoladom175 g mlevenog keksa
75 g putera
400 g bele čokolade
400 g jagoda
300 g neslanog sira
200 g slatke pavlake

Mleveni keks pomešajte sa puterom i napravite koru u kalupu za kolače. Stavite koru u frižider da se hladi oko 30 minuta.
Otopite belu čokoladu na pari ili u mikrotalsanoj rerni.
Odvojite nekoliko jagoda sa strane za kasnije ukrašavanje. Ostatak jagoda izmiksujte u blenderu ili ispasirajte viljuškom.
U posudi pomešajte pasirane jagode, slatku pavlaku i sir. Sve dobro promešajte, a zatim umešajte i belu čokoladu.
Smesu sipajte preko kore, ukrasite preostalim jagodama i tortu stavite u frižider da se hladi preko noći.

Izvor: Stvar Ukusa

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.