Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

TOBLERONE TORTA

TOBLERONE TORTA

TOBLERONE TORTA

Potrebno je:
300gr šlag kreme
150gr mlevenog keksa
100gr mlevenih oraha
100gr toblerona
300gr kisele vode
150gr vode

Priprema
Patišpanj:
Zavriti vodu sa 2 kašike kristal šećera, dodati mleven keks, dobro izjednačiti u čvrstu masu i prohladiti. Od prohladjene smese oblikovati podlogu za tortu.

Fil:
Umutiti šlag kremu sa kiselom vodom sve dok ne postane čvrst sneg. Podeliti je na tri dela u jedan deo stavimo mlevene orahe u drugi izdrobljene toblerona a treći deo ostaviti za gornji sloj. Mase dobro izjednačiti i filovati tortu. Prvi sloj premazati smesom sa tobleronom, zatim sa mlevenim orasima a odozgo samo šlag. Ukrasimo tortu sitnim čokoladnim mrvicama.

Recept poslao:
Rusoljub Stanković
Niš

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.