Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Taljatele sa teletinom

Taljatele sa teletinom

Taljatele sa teletinom

TALJATELE SA TELETINOM1 pakovanje taljatela, 350 g teletine, 1 crni luk, 1 šargarepa, so, biber, 1 kašika paradajz pirea, 2 kašike brašna, 1/2 kašike origana, 2 kašike ulja, 1 dl crvenog vina


Taljatele skuvajte, a meso isecite na manje komade i ispržite ga na ulju zajedno sa sitno seckanim crnim lukom i rendanom šargarepom. Dodajte paradajz pire, vino, origano, so i biber i dinstajte dok meso ne omekša. Zatim dodajte brašno i mešajte dok se sos ne zgusne. Taljatele sipajte u tanjire, pa odozgo prelijte mesom u sosu.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.