Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

SPECIJALITET SA KREKERIMA

SPECIJALITET SA KREKERIMA

Potrebno:

4 – 5 kesica krekera,

100 -150 gr susama,

3 – 4 pavlake,

3 – 4 kuvana jajeta,

200 gr majoneza,

rendana šunka,

600 – 700 gr šampinjona

Pavlaka i majonez se izmešaju. U đuveču, obložen folijom, upržiti susam da dobije braon boju. Na susam ređati krekere, preko njih majonez i pavlaku. Prko fila posuti rendanu šunku,

Pa još jedan red krekera, preko njih pavlaku i majonez pa rendana jaja. Na keaju još jedan red krekera, pavlake sa majonezom a na to dinstane šampinjone.

Ostaviti da prenoći u frižideru. Sutra dan izvrnuti đuveč na plato da odozgo budu šampinjoni.

Iseći na kocke i služiti.

Recept poslala:

Lukić Ratomirka

37000 Kruševac

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.