4 kašike šećera
2/3 kesice želatina u prahu
400 ml konzerva slatkog kokosovog krema
2 kašike putera od kikirikija
4 grančice nane
3 kašike kokosovog brašna
3 kašike kikirikija
Od šećera i kašike vode u jednoj posudi napravite karamel. Sipajte ga u četiri modlice i ostavite da se stegne.
Rastopite želatin prema uputstvu na kesici. Zagrejte krem od kokosa, pa posudu sklonite sa vatre. U tankom mlazu dodavajte želatin kremu od kokosa. Izmešajte trećinu krema sa puterom od kikirikija.
Krem od kokosa i od kikirikija naizmenično sipajte u modlice. Ostavite ih u frižideru tri sata da se ohlade. Desert izručite na četiri desertna tanjira.
Operite nanu, otresite vodu sa nje i pokidajte listiće. Desert ukrasite listićima nane, proprženim kikirikijem i kokosovim brašnom. Površinu deserta možete ukrasiti i sa nekoliko kapi karamela.
Izvor: Lisa

Komentari
Komentari