Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Šnicle u kačamaku

Šnicle u kačamaku

Šnicle u kačamaku

Šnicle u kačamaku600 g ćurećeg belog mesa
4 kašike maslinovog ulja
začin
biber
so
kari
100 g palente
400 ml bujona
ruzmarin
2 kašike ulja

Ćuretinu začinite, posolite, pobiberite, stavite u činiju, prelijte maslinovim uljem i ostavite da odstoji oko sat vremena. Zatim je ispecite na gril tiganju. Palentu skuvajte u bujonu zajedno s ruzmarinom i ostavite da se ohladi. Šnicle služite sa aromatičnom palentom.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.