Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

SEKELJ GULAŠ

SEKELJ GULAŠ

SEKELJ GULAŠ

Potrebno je:
500g svinjskog mesa, 500g kiselog kupusa, 2 glavice crnog luka, 2 čena belog luka, ulje, 1-2 kašike slatke aleve paprike, biber


Meso iseći na manje kocke pa začiniti solju i biberom, promešati i ostaviti u frizider pola sata da odstoji. Dinstati sitno seckan crni luk, dodati beli luk i meso. Dinstati dok meso ne omekša, dodati alevu papriku i kupus prethodno dobro ocedjen. Dinstati još pola sata. Služiti uz kuvani ili pire krompir. Po želji gulaš možete preliti kiselom pavlakom.





Recept poslala:
Ivana Pešić
Prokuplje

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.