Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Šašlik

Šašlik

Šašlik

Šašlik500 ml Belog vina
3 limuna
2 glavice crnog luka
3 čena belog luka
mešavina začina (biber, korijander, svež peršun, mirođija, celer i posebno tkemali - začin od sušenih zelenih šljiva)
2 kg svinjskog vrata

Prelijte meso marinadom od belog vina da ogrezne, pa ostavite da prenoći na hladnom mestu. Nanižite na ražnjiće, a između mesa ređajte kolutove luka i limuna iz marinade. Pecite na žaru.

Šašlik može da se priprema i od jagnjetine ili piletine.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.