Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

SARAJEVSKI BUREKČIĆI

SARAJEVSKI BUREKČIĆI

SARAJEVSKI BUREKČIĆI

Izdinstati dve glavice crnog luka i 500gr mlevenog mesa. Staviti malo belog luka, biber, so, vegetu i 3 žumanca.
Ohladiti.
Kore za pitu iseći na četvrtinu, filovati po dve kore i uvijati kao sarmu sa sve četiri strane, redjeti u pouljen pleh. Pitu ostaviti da odstoji 24 sata, pa preliti sa 2dl zagrejanog ulja. Pitu peći na 200 stepeni dok ne porumeni , pa preliti prelivom od 500gr milerama, čase jogurta, 5 čena sitno seckanog belog luka, vegete i seckanog peršuna, sa prelivom vratiti pitu u rernu i dopeći još 10ak minuta. Pitu kad se ohladi servirati.







Recept poslala:
Milica Rakić
Prokuplje

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.