Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Roze rolat

Roze rolat

Roze rolat

3 jaja, 4 kašike šećera, 3 kašike brašna, 2 kašike kokosovog brašna, kesica vanilin šećera, 100 ml mleka, 6 kašika džema od jagoda, ulje, kokosovo brašno za posipanje

Mikserom umutite žumanca, šećer, brašno, vanilin šećer i mleko, a na kraju dodajte sneg od belanaca. Veći pleh prekrijte pek-papirom, malo ga namažite uljem, pospite kokosom, pa preko izlijte masu. Pecite desetak minuta na 180 stepeni. Pečeni rolat preručite na vlažnu krpu, premažite džemom, još malo poprašite kokosom i zavijte rolat. Ostavite da stoji u vlažnoj krpi pet minuta, odvijte rolat i secite na kolutove.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.