Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Romantična torta

Romantična torta

Romantična torta

Romantična torta5 jaja
125 g šećera
125 g brašna
50 g pekmeza
1 pomorandža
1 konzerva ananasa
50 g višanja iz kompota
1 kesica želatina
1 šlag za dekoraciju

Umutite belanca sa šećerom (125g), dodajte žumanca i lagano umešajte brašno. Sipajte u nauljen i brašnom posut kalup za torte pa pecite u rerni 20 minuta na 200 stepeni. Ohlađen biskvit premažite pekmezom pa poređajte kolutove ananasa i pomorandže. Dodajte višnje i stavite u frižider da se malo stegne. Pripremite želatin i dodajte još 50 g šećera. Ohlađen želatin prelijte preko voća. Kada se torta stegne, dekorišite je šlagom.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.