Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Ravioli sa prezlama i cimetom

Ravioli sa prezlama i cimetom

Ravioli sa prezlama i cimetom

RAVIOLI SA PREZLAMA I CIMETOM200 g raviola, 2-3 kašike ulja, 50 g prezli, šećer, cimet

Testeninu skuvajte i ocedite. Ulje zagrejte u tiganju, dodajte prezle i propržite na laganoj vatri. Dodajte šećer i cimet po ukusu i sve lepo sjedinite. U oceđenu testeninu dodajte propržene prezle, dobro izmešajte da se sastojci sjedine i servirajte u činijice. Po želji možete dodati jabuke isečene na kockice, suvo grožđe, brusnice, mlevene orahe, bademe, lešnike.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.