Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Račići u umaku od senfa

Račići u umaku od senfa

Račići u umaku od senfa

RAČIĆI U UMAKU OD SENFA1 kg račića, 1 limun, maslinovo ulje, 1 kašika senfa, veza peršuna, so, biber


Račiće skuvajte i izvadite im repove. Poređajte ih zatim u činiju i zalijte sosom. Za sos ocedite sok od limuna, dodajte kašiku ulja i senfa, seckani peršun, so i biber. Dobro umutite, pa jedan deo prelijte preko račića, a drugi deo poslužite odvojeno. Račiće u umaku poslužite uz bareni pirinač.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.