Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
PUNJENI KROMPIR

PUNJENI KROMPIR

Sastojci:
10 manjih krompira
pola kisele paprike
100gr pečenice(slanine,šunke)
100gr kajmaka

Priprema:
Oljuštiti krompir, spustiti ga u hladnu vodu i staviti da se skuva
Krompir mora da bude na pola kuvan,nikako prekuvan.Prepolovite krompir i izdubite sredinu,pazite da vam ne pukne.
Posoliti ih i pobiberiti. Pečenicu sitno naseckati i pola kisele paprike. Dodati kašiku kajmaka i sve lagano izmešati. Ovom smesom puniti krompire. U svaki krompir staviti po kašiku ove mešaine.poređati ih u podmazan pleh i peći na 220C dok ne porumene.

Od iseckane sredine kromira možete napraviti ćuftice i peći ih zajedno sa krompirom.



Recept poslala:
Aleksandra Stojković
Niš

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.