Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Provansalska junetina

Provansalska junetina

Provansalska junetina

1,2 kg junetine
4 crna luka
2 kašike brašna
3 kašike senfa
2 goveđe kocke za supu
peršunov list
maslinovo ulje
so
biber

Šnicle izlupajte, posolite, pobiberite, premažite senfom i ostavite u frižideru 12 sati. Svaku šniclu uvaljajte u brašno i propržite na ulju s obe strane. Polovinu šnicli poređajte u dublji vatrostalni sud, preko poređajte crni luk isečen na kolutove, posolite, pobiberite i pospite seckanim peršunom. Preko toga poređajte ostatak šnicli i peršun. Zalijte prethodno skuvanom supom od kocke, prekrijte folijom i pecite sat i po na 180 stepeni.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.