Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Prolećni minestrone

Prolećni minestrone

Prolećni minestrone

2 šargarepe
30 g celera
200 g boranije
100 g graška
2 tikvice
3 kašike ulja
50 g pancete
glavica luka
3 čena belog luka
1 l bujona
majčina dušica
bosiljak
majoran
kašika koncentrata paradajza
1-2 krompira
80 sitnih makarona
peršun
sitno rendan parmezan

Na trake sečene šargarepu, celer i luk kratko propržite na ulju. Dodajte prepolovljenu boraniju, grašak, i na kraju tikvice sečene na kolutiće. U povrće umešajte usitnjenu pancetu i beli luk. Dolijte bujon. Ostavite da se lagano kuva desetak minuta, umešajte majčinu dušicu, bosiljak i majoran, koncentrat paradajza, krompir sečen na kockice i makarone. Nastavite da kuvate dok sve ne omekša. Po potrebi razredite s malo vode i na kraju umešajte seckan peršun.

Izvor: Lisa

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.