Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

POSNO SEOSKO MESO

POSNO SEOSKO MESO

POSNO SEOSKO MESO

Potrebno je:
250gr soje u komadićima
600gr šampinjona
3 glavice crnog luka
200ml kečapa
250ml vode
origano, celerov list
so i mleveni biber

Postupak pripreme:
U šerpu sa provrelom vodom staviti soju, dodati origano i obariti.
Crni luk izdinstamo, dodamo šampinjone isecene na deblje listove i obarenu i proceđenu soju.
Zatim, dodati celerov list, kečap, sipati 250ml vode, posoliti i pobiberiti.
Jelo kuvati 20-30minuta



Recept poslala:
Snežana Kitanović
Zemun

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.