Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Posna čorba od paradajza i pasulja

Posna čorba od paradajza i pasulja

Posna čorba od paradajza i pasulja

Posna čorba od paradajza i pasulja100 g posne testenine
jedna glavica crnog luka
2 čena belog luka
konzerva oljuštenog paradajza (820 ml)
300 ml kuvanog pasulja
500 ml instant supe od povrća
kašika maslinovog ulja
veza bosiljka, so, biber

Zagrejati maslinovo ulje i na njemu propržiti sitno iseckan crni i beli luk. Kad postane staklast, dodati paradajz iz konzerve i oceđeni, kuvani pasulj.
Naliti instant supom i kuvati 15 minuta uz povremeno mešanje.

Posne testenine skuvati u slanoj vodi, pa ih ocediti i dodati u čorbu. Po ukusu začiniti solju, biberom i bosiljkom.
Poslužiti u dubokim tanjirima i ukrasiti listićima svežeg bosiljka.

Izvor: Stvar Ukusa

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.