Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Pohovani zeleni paradajz

Pohovani zeleni paradajz

Pohovani zeleni paradajz

Pohovani zeleni paradajz3 zelena paradajza
2 jajeta
250 ml mleka
250 g brašna
100 g kukuruznog brašna
100 g prezli
So
biber

Opran paradajz isecite na kolutove. Jaja umutite s mlekom, a u drugoj posudi pomešajte brašno, prezle, kukuruzno brašno i začine. Svaki kolut umočite u smesu s jajima, a zatim u mešavinu brašna.
Kolutove pržite na vrelom ulju dva minuta sa svake strane, a zatim ih stavite na kuhinjski ubrus da se ocede.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.