Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

PODVARAK

PODVARAK

PODVARAK

Sastojci:
Jedna glavica kiselog kupusa
400gr svinjskog mesa
200gr suvog mesa
2 kašike svinjske masti
1 kašika tucane paprike

Glavicu kupusa dobro oprati od kiseline. Sitno ga naseckat. Suvo meso malo prokuvati. Dve kašike masti zagrejati i u njoj malo propržiti svinjsko meso. Tu dodati iseckan kupus suvo meso i sve zajedno dinstati na tihoj vatri uz povremeno dodavanje vode. Kad su svi sastojci omekšali staviti tucanu paprika i naliti ga vodom da kupus ogrezne u njoj. Kuvati i dalje na tihoh vatri dok polovina vode ne ispari. Tek tada staviti podvarak u rerni i zapeći na 200c oko 30 min.



Recept poslala:
Aleksandra Stojković
Niš

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.