Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
PIROŠKE

PIROŠKE

Potrtebno je:
1/2 kg kora za pitu,5 jaja, 10 kašika ključale vode, 15 kašika ulja, 300gr sira, pecivo i soli po ukusu

Filom filovati po dve kore, i uviti u rolat pa u puž, pripremljene pituljice staviti pola sata u tepsiji u koju naliti pola litra mlake vode, pre pečenja pituljice premazati preostalim filom i peći na 220 stepeni dok ne dobiju zlatno žutu boju.

Recept poslala:
Milica Rakić
Prokuplje

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.