Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Piletina u sosou od praziluka i šampinjona

Piletina u sosou od praziluka i šampinjona

Piletina u sosou od praziluka i šampinjona

500 g belog mesa, 400g praziluka, 400g svežih šampinjona, 1 pavlaka, 50 g putera, 1/2 kg krompira, 1 glavica brokolija.

Meso začinite, isecite na kockice i pržite u tiganju. U drugi tiganj upržite praziluk, pa ubacite šampinjone. Kada meso porumeni i to stavite u tiganj sa prazilukom, sipajte pavlaku i promešajte. Kada sos dobije potrebnu gustinu sklonite sa šporeta. Servirajte uz krompir pire i barene cvetove brokolija.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.