Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Piletina u pavlaci

Piletina u pavlaci

Piletina u pavlaci

PILETINA U PAVLACI200 g pilećeg mesa, jedna veća glavica crnog luka, vegeta, so, biber, ulje, 1/2 pavlake

Crni luk sitno iseckati, začiniti vegetom dodati malo ulja i vode i dinstati dok luk ne postane staklast. Izdinstanom luku dodati iseckano na kockice pileće meso, malo vode da ogrezne i ostaviti da se krčka dok sva voda ne ispari. Kad je gotovo, dodati pavlaku, malo soli i bibera. Uz ovo jelo idealno ide obaren i začinjen mladi krompir.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.