Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

PILETINA U MARINADI

PILETINA U MARINADI

PILETINA U MARINADI

Potrebno je:
4 pileće šnicle
150ml jogurta
3 kašike majoneza
1 kašičica senfa
1 kašičica aleve paprike
1/2 kašičice belog luka u prahu
mešavina začina
biber


Šnicle izlupati i začiniti. Pripremiti marinadu od jogurta, majoneza, senfa, aleve paprike i belog luka pa u nju staviti šnicle da odstoje 2 sata.U pleh staviti papir za pečenje pa poredjati šnicle. Posuti ih susamom i peći 40 minuta na 200 stepeni.Služiti uz pire krompir.





Recept poslala:
Ivana Pešić
Prokuplje

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.