Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Pileće šnicle sa paprikom

Pileće šnicle sa paprikom

Pileće šnicle sa paprikom

Pileće šnicle sa paprikom1/2 kg pilećih šnicli, 1 crni luk, 2 crvene paprika, 300 ml pavlake za kuvanje, 1 velika kašika brašna, 1 jaje, 30 g griza, 1 šargarepa, mlevena crvena paprika, peršun, biber, mešavina suvih začina


Šnicle začinite sa začinom, mlevenom paprikom i biberom i stavite u posudu premazanu uljem. Preko stavite sitno seckani crni luk, isečenu šargarepu i papriku. U dubljoj posudi zasebno stavite pavlaku, jaje, brašno i griz, pa viljuškom dobro izmešajte da se sve dobro sjedini. Začiniti sa biberom, mlevenom paprikom, peršunom, dodajte po ukusu soli i mešavinu začina. Time prelijte šnicle i stavite da se peče u rerni zagrejanoj na 200 stepeni 35-40 minuta. Služite uz kuvani pirinač ili krompir.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.