Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Pileća bela čorba

Pileća bela čorba

Pileća bela čorba

400 g pilećeg belog mesa, 2 glavice crnog luka, 2 šargarepe, 4 krompira, so, biber, začin, 1,5 l vode, 2 jaja, 2 kašike pavlake, 1 kašika brašna.

U šerpici propržite sitno seckan crni luk. Dodajte meso sečeno na kocke i propržite. Krompir i šargarepu takođe isecite na kockice i dodajte mesu, posolite, pobiberite i dodajte začine. Dolijte vodu i pustite da provri. Smanjite vatru i kuvajte dok meso i povrće ne omekšaju. U posebnoj činijici pomešajte brašno, jaja i pavlaku, pa dodajte čorbi. Kuvajte još nekoliko minuta. Čorbu služite dok je topla.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.