Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

PILE U PIRINČU

200gr crnog luka dinstati na ulju dok ne porumeni. Dodati očišćeno i na delove isečeno pile i nastaviti sa dinstanjem, posloiti , dodati malo vode. Dodati opran i oceđen pirinač. Sve preliti slatkom pavlakom pomešanom sa jednom šoljom mleka. Staviti u rernu da se zapeče 30min. Izvaditi iz rerne i preliti zaprškom pa vratiti u rernu još nekoliko minuta da se zapeče.




Recept poslala:
Slavica Damnjanović
Bačaka Topola

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.