Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Pikantni prebranac

Pikantni prebranac

POTREBNO JE
500 g pasulja, 2 glavice crnog luka, lorber, aleva paprika, so, ulje.

PRIPREMA
Pasulj stavite da se kuva i, kada provri, prospite vodu. Potom nalijte pasulj toplom vodom, posolite, dodajte lorber i kuvajte dok se zrna ne raspadnu. U tiganju prodinstajte crni luk, začinite ga alevom paprikom, pa ga dodajte pasulju pred kraj kuvanja. Ovako skuvan pasulj propasirajte, preručite u keramičku posudu, prelijte s malo ulja, začinite alevom paprikom i zapecite na 200 stepeni.



Izvor:
Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.