Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
Pijana piletina

Pijana piletina

Pijana piletina3 bataka s karabatakom
50 ml belog vina
kašika brašna
kašika biljnog začina
5 kašika ulja
lovorov list
So
biber

Meso propržite na vrelom ulju oko pet minuta, a zatim zalijte vinom i 100 mililitara vode. Posolite, pobiberite, dodajte lovorov list i dinstajte oko pola sata. Pred kraj razmutite brašno s pet kašika hladne vode, dodajte mesu i ostavite da se krčka još pet minuta.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.