Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
PASULJ NA TAVČE

PASULJ NA TAVČE

Potrebno je:
300gr pasulja (tetovca)
250gr suvih rebarca
2 glavice crnog luka
malo soli
1 kašika aleve paprike
2 kašike brašna
150ml ulja

Priprema:
Pasulj oprati i staviti da se kuva u šepri sa vodom zajedno sa suvim
rebarcima. Dodati malo soli i 50ml ulja. Kuvati 90 minuta ili dok u šerpi ne
ostane malo vode.

Luk iseckati i propržiti na 100ml ulja. Dodati brašno i alevu papriku a
zatim pržiti još 3 minuta. Ovim preliti kuvani pasulj i rebarca a zatim ga
preručiti u tavče i zapeći u rerni na 180 stepeni tridesetak minuta.



Recept poslala:
Lidija Mladenović
Bela Palanka

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.