Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Pastrmka na srednjovekovni način

Pastrmka na srednjovekovni način

Pastrmka na srednjovekovni način

Pastrmka na srednjovekovni načinZa 2 osobe potrebno je: 2 pastrmke, 2 struka svežeg ruzmarina, 5 listova divlje nane, 2 struka sveže žalfije, 30 g butera, 1 kašika svinjske masti, so po ukusu.

Sitno iseckajte začinske nanu i žalfiju, pa ih pomešajte sa svinjskom mašću. Istrljajte time očišćenu ribu, a unutra ubacite ceo struk ruzmarina. Pecite u tiganju sa obe strane 5 do 6 minuta. Kada se uhvati korica, u tiganj ubacite buter i kratko zapecite sa obe strane. Služite odmah.

Izvor: Novovsti

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.