Sastojci:
600g oslića
3 oljuštena krompira
2 glavice crnog luka
4 češnja belog luka
1 kašika mešavine začina
1 kašika origana
ulje, so, mleveni crni biber,peršun
Priprema:
Isečemo češnjeve belog luka a peršun sitno naseckamo. Glavice crnog luka isečemo na rezance. Krompire isečemo na krugove. Na zagrejanom ulju pržimo isečen crni luk. Posolimo i sipamo 100ml vode. Izdinstani luk preručimo u posudu za pečenje. Na luk poređamo krugove krompira. Zatim preko krompira poređamo ribu. Posolimo, pobiberimo dodamo isečen beli luk i peršun. Nanesemo mešavinu začina i origano. Zatvorimo posudu aluminijumskom folijom. Pečemo 40min u rerni zagrejanoj na 200°C.
Recept poslao:
Rusoljub Stanković
Niš

Komentari
Komentari