Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Nemačka palačinka

Nemačka palačinka

Nemačka palačinka

NEMAČKA PALAČINKA60 g brašna, 3 jajeta, 120 ml mleka, 30 g otopljenog putera, 1 kašika šećera, ¼ kašičice soli, voće po izboru, slatka pavlaka

Umutite jaja, pa dodajte mleko, otopljen puter, so i šećer. Na kraju polako dodajte brašno, i umutite da nema grumuljica. Manji ovalni pleh ili tiganj zagrejte u rerni na 200 stepeni oko 10 minuta. Pripremljeno testo ulijte u vreo i podmazan tiganj, pa pecite na istoj temperaturi oko 15 minuta. Kada izvadite, ivice kolača bi trebalo da krenu da se povijaju ka centru. U sredinu stavite voće po želji i umućenu slatku pavlaku.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.