Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Musaka od paradajza, tikvica i sira

Musaka od paradajza, tikvica i sira

Musaka od paradajza, tikvica i sira

Musaka od paradajza, tikvica i sira4 paradajza, 1 tikvica, 400g mocarela sira, 3 jaja, 3 kašike pavlake, so, biber, bosiljak

Paradajz i tikvicu isecite na kolutove, a mocarelu isecite na kriške. Poslažite u vatrostalnu činiju uspravno, da naležu kolutovi malo jedan na drugi. Između kolutova poređajte kriške sira i listove bosiljka. Stavite da se peče na 220 stepeni 20 minuta, pa izvadite i umutite jaja sa pavlakom, soli i biberom, zalijte musaku i vratite da se dopeče dok ne porumeni.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.