Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

MILKA TORTA

MILKA TORTA

Kora:
10 belanaca umutiti sa 300gr šećera i dodati 1 supenu kašiku sirćeta, kada se smesa stavi u podmazan pleh od gore posuti 100gr prženih lešnika. Sušiti koru na 130-150 stepeni oko jedan i po sat. Kada je gotova premazati eurokremom.

Fil:
10 žumanaca umutiti sa 200gr šećera, dodati u tu masu 1 puding od vanile, 2 kašike gustina i sve to sipati u 8dl ključalog mleka. Masu podeliti na dva dela, prvi ostaje žut a u drugi rastopiti 100gr mlečne čokolade. Kada se filovi ohlade u svaki razmutiti po 125gr margarina.

Ređati sledećim redosledom:
kora premazana eurokremom-žuti fil-čokoladni fil-šlag



Recept poslala:
Natalija Srremčev
Bečej

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.