Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

MEDENO SRCE

MEDENO SRCE

2 čaše (od jogurta) brašna,

čaša i po šećera,

čaša i po mleka,

1 kesica cimeta,

1 kesica praška za pecivo

Sve dobro izmešamo i pečemo u zagrjanoj pećnici na 220 C oko 20 minuta. Kada je kolač pečen, presečemo ga vodoravno, premažemo pekmezom od šljiva, vratimo preostalu polovinu testa i sve dobro premažemo sa 200gr otopljene čokolade u koju smo dodali par kašika mleka da se lakše maže.

Recept poslala:

Snela Kovačević

24300 Bačka Topola

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.