Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Liker od čokolade

Liker od čokolade

Liker od čokolade

Liker od čokolade1 l mleka
1 kg šećera
200 g kakao praha
2 dl Ruma

U šerpi sjediniti šećer i kakao prah, dobro izmešati i staviti na šporet. Lagano dodavati mleko (kao za puding da se ne bi napravile grudvice) uz neprestano mešanje. Dovoljno je da izbaci jedan ključ, stišati temperaturu na minimum i ostaviti da struji desetak do petnaest minuta. Skloniti sa vatre i ostaviti da se hladi. Kada je ohlađeno dodati rum uz neprestano mešanje. Pre služenja može da odstoji 30 minuta u frižideru.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.