Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

LAMBADA TORATA

LAMBADA TORATA

Ispeći koru od 6 jaja, 8 kašika šećera, 6 kašika brašna, 1 kašika kakaoa. Ohlađenu koru preliti kuvanim sirupom od 4dl vode i 200gr šećera.
I fil:
1l gaziranog soka od pomorandže skuvati sa 4 pudinga od vanile, 200gr šećera. Vruće preliti preko kore i poslagati 200gr petit keksa

II fil:
7dl gaziranog soka od pomorandže, 150gr šećera skuvati sa 3 pudinga od jagode. Vruć fil sipati preko keksa. Preko fila od jagode, staviti 500gr seckanih jagoda. Celu tortu premazati šlagom.

Recept poslala:
Nadica Nedeljković
Obrenovac

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.