Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Lagana salata od šargarepe

Lagana salata od šargarepe

Lagana salata od šargarepe

Lagana salata od šargarepe4 šargarepe
10 čenova belog luka
pola veze peršuna
Sirće ili sok od limuna, so, ulje,
1/2 kašičice smeđeg šećera

Šargarepu i beli luk očistiti. Peršun dobro oprati. Sve iseći na krupnije komade, ubaciti u secka i na najjačoj brzini dobro usitniti (šargarepu i luk možete samleti i na mašini za mlevenje mesa). Smesu prebaciti u činiju, dodati šećer, so, malo ulja i sirće ili sok limuna po ukusu i dobro promešati. Salatu pre služenja staviti u frižider pola sata da malo odstoji i da šargarepa omekša.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.