Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Kotleti s bosiljkom

Kotleti s bosiljkom

Kotleti s bosiljkom

Kotleti s bosiljkom8 telećih kotleta
100 g maslaca
1 dl Belog vina
3 bistre teleće supe
seckanog bosiljka
soli i bibera

Kotlete posolite, pobiberite i kratko propržite na dobro zagrejanom maslacu da porumene, smanjite temperaturu i nastavite s prženjem još 15 minuta. Izvadite šnicle i poređajte na topao tanjir za posluživanje. U preostali sok od pečenja sipajte belo vino i kuvajte da uvri za trećinu, uz neprestano mešanje varjačom da se skine zapečeni sok sa dna posude. Dolijte bistru teleću supu, začinite bosiljkom i pustite da provri. Pripremljenim sosom prelijte pržene kotlete, dekorišite po želji i poslužite toplo.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.