7 jaja
12 kašika šećera
7 kašika brašna
3 kašike kakaoa
100 ml vode
1 Prašak za pecivo
500 ml slatke pavlake
kompot od breskvi
100 ml mleka
2 kašike šećera
kesica želatina
Jaja i sedam kašika šećera izmiksujte tako da dobijete kompaktnu smesu, u nju dodajte brašno, kakao i prašak za pecivo. Izlijte u podmazan pleh i pecite oko 20 minuta na 200 stepeni. Od ostatka šećera i vode skuvajte sirup pa prelijte vruć kolač i ostavite da se ohladi. Želatin potopite u vodu, prokuvajte mleko i šećer, skinite sa šporeta i stavite želatin da se rastopi. Umutite slatku pavlaku, u nju dodajte mleko sa želatinom i još malo izmiksujte. Oceđene breskve poređajte po ohlađenom testu i prelijte kremom. Ostavite da se ohladi u frižideru.
Izvor: Stil magazin

Komentari
Komentari