Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Kokos torta

Kokos torta

Kokos torta

KOKOS TORTA 39 jaja, 300 g šećera, 300 g kokosa, 3 kašike brašna, 200 g šećera u prahu, 200 g čokolade za kuvanje, 250 g margarina


Za jednu koru umutite sneg od tri belanaca, lagano dodajte 100 g šećera i još mutite. Dodajte ravnu kašiku brašna i 100 g kokosa, umutite, pa sipajte u pripremljen kalup obložen papirom za pečenje i pecite na 200 stepeni. Ponovite postupak za ostale dve kore. Na pari kuvajte žumanca sa šećerom u prahu, pa dodajte čokoladu. Kada se masa zgusne, prohladite je i dodajte umućen margarin. Pripremljenim filom premažite kore i celu tortu i ukrasite je po želji.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.