Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

KOKOS BAKLAVA

KOKOS BAKLAVA

Potrebno je:
1 pakovanje kora, 3 jajeta, 200gr šećera, 200ml ulja, 200ml jogurta, 100gr koksa, 1 vanilin šećer
Preliv:
250gr šećera, 500ml vode, 2 vanilin šećera

Umutiti jaja i šećer, dodati jogurt, ulje,koks, anilin šećer. Svaku koru premazati sa po tri kašike ovog fila i tako ređati u pleh obložen papirom za pečenje. Baklavu peći na 200C oko 20 minuta. Ispečenu baklavu izvaditi iz rerne i ohladiti. Ušpinovati šećer i vodu i vrućim prelivom preliti ohlađenu baklavu.

Recept polala:
Dragana Pantelić
Zaječar

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.