Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Kokos baklava

Kokos baklava

Kokos baklava

KOKOS BAKLAVA500 g kora za pitu, 5 jaja, 1 šolja šećera, 1 šolja ulja, 1 prašak za pecivo, 150 g kokosa. ZA PRELIV:, 1 l vode, 500 g šećera, 1 limun

Umutite jaja i šećer, pa dodajte ulje, prašak za pecivo i kokos. Ređajte kore i mažite ih sa po tri kašike fila. Narežite baklavu u kocke i pecite na 200 stepeni dok ne porumeni. Kada je gotovo prelijte toplim prelivom napravljenim od vode, šećera i soka od limuna.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.