Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.
Karfiol-šnicle

Karfiol-šnicle

Karfiol-šnicle400 g barenog karfiola
Peršunovog lista
jaje
150 g rendanog trapista
po ukusu brašna
ulja
po ukusu začina
po ukusu bibera

Peršun sitno iseckajte i dodajte u činiju. Promešajte, dodajte preostale sastojke, s tim da se brašno dodaje po potrebi dok masa ne postane kompaktna i ne previše gusta. Ako se doda previše brašna, šnicle će biti tvrde. Od smese napraviti šnicle i pržite ih na vrelom ulju. Servirajte i pospite rendanim trapistom.

Izvor: Stil magazin

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.