Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

KAJGANA SA KOBOSACIMA

KAJGANA SA KOBOSACIMA

KAJGANA SA KOBOSACIMA

Potrebno je:
3 jaja
150 gr kobasica
150 gr pečenih paprika
kašičica peršunovog lista
100gr mrvljenog kravljeg sira
čen belog luka
jedan paradajz sečen na kolutove
30 gr parmezana
Kobasicu sečenu na kolutove i papriku seckanu na kockice pržiti oko pet minuta
na 2 kašike maslinovog ulja. Umutiti jaja, mrvljeni sir, peršun i sitno sečen beli luk.
Umućenim jajima preliti kobasice pa pržiti još oko 5 minuta.
Služiti posuto parmezanom uz sveži paradajz.




Recept poslao:
Mitrović Vladan
Niš

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.