Call centar
  • 0
    Korpa je prazna.

Junetina u sosu

Junetina u sosu

Junetina u sosu

500 g junećih šnicli, 400 ml pavlake za kuvanje, 400 g šampinjona, struk praziluka, ulje, so, biber, čaša crvenog vina

Šnicle dobro izlupajte i začinite solju i biberom. Ispržite ih sa obe strane i nalijte belim vinom. Smanjite temperaturu, pa ih ostavite da se četrdesetak minuta dinstaju dok sva tečnost ne ispari. Iseckajte praziluk i kratko ga prodinstajte na ulju. Dodajte seckane šampinjone i začinite. Kad se pečurke izdinstaju i voda ispari, dodajte neutralnu pavlaku i kuvajte još tri-četiri minuta. Šnicle prelijte sosom od pečuraka i služite uz pire krompir.

Izvor: Blic Žena

Komentari

0
Komentara

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.